Spiga

Csongrád megye a médiában 080306

HírExtra
A Csongrád megyei kórházak és a szegedi egyetemi klinikai központ tavalyi bevételeinek csupán töredékét jelentette a vizitdíj és a kórházi napidíj, a költségvetésükön belül sehol nem érte el a 2 százalékot - derült ki az intézmények tájékoztatásából.

:: Eric ::
Szerbia, Vajdaság, Kanizsa - Tiszamente társadalmi-gazdasági fejlesztésének promóciója címmel tartottak tanácskozást a vajdasági Kanizsa községben, az idegenforgalmi lehetőségekre összpontosítva.

:: Eric ::
Dél-Alföld - Svájci, osztrák, német és magyar befektetőkből álló csoport 22 milliárd forintból bioetanol üzem építését tervezi Orosházán.

Algyő Nagyközség Honlapja
Algyő - Az Algyői Faluház, Könyvtár és Tájház, valamint Algyő férfinépe szeretettel hív minden algyői hölgyet 2008. március 8-án, szombaton 17 órára a Faluház színháztermébe, ahol átadják NŐNAPI SZERETET-AJÁNDÉKUKAT!

Mindszent.hu - Óvodai beiratkozás a 2008/2009.
Mindszent - Mindszent Város Képviselő-testületének határozata értelmében a 2008/2009. nevelési évre a nagyobb létszámú gyermekek egy időszakon belüli óvodai, bölcsődei felvételének – beíratásának - időpontja 2008. április 14. (hétfő) és április 18. (péntek) között lesz egységesen a székhelyen és a tagintézményben.

Nem kell lezárni a rakpartot - Szeged Városi Televízió
Csongrád megye, Tisza - Nem számítanak komoly tavaszi árhullámra a szakemberek a Tiszán. A legmagasabb vízszint tavasszal Szegednél nem fogja meghaladni a 650 centimétert.

Ásatás az M43-as nyomvonalán - Szeged Városi Televízió
A Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat főigazgatója szerint nyáron kezdődhet régészeti feltárás a leendő M43-as autópálya nyomvonalán. Virágos Gábor elmondta, hogy a helyi régészekre is számítanak, ezért csütörtökön újból egyeztetnek Szegeden a megyei múzeumigazgatósággal. A főigazgató hozzátette, hogy azt szeretnék, ha az M43-as nyomvonalán előkerült leletek a helyi múzeumokba kerülnének.

Nem változtak a szavazókörök - Szeged Városi Televízió
Hatodszor rendeznek népszavazást március 9-én a rendszerváltás óta. Reggel hat és este hét óra között lehet szavazni abban a szavazókörben, amelyet megjelöltek a kiküldött értesítőben. Szegeden nem változtattak a szavazókörök kijelölésén. A népszavazáson személyi igazolványt vagy útlevelet és lakcímkártyát kérnek az állampolgároktól.

Nyugdíjas Ki-Mit-Tud Szegeden - Szeged Városi Televízió
Szeged - Nyugdíjas Ki Mit Tud?-ot rendeztek a hétvégén Szegeden. A résztvevők vers és prózamondásban, hangszeres együttes, szóló ének, szóló hangszer és tánc kategóriában mérték össze tudásukat. A fellépők Szegeden kívül többek között Röszkéről, Szentmihályról és Tápéról érkeztek.

Szőregi utcanevek - Szeged Városi Televízió
Szentes - Marad az Engels az utca, de Földesi Tiborról is neveznek el közterületet Szőregen. Földesi a település 56-as mártírja, emlékét kopjafa és emléktábla őrzi a városrészben. A tervek szerint egy-két éven belül egy újonnan megnyitott utcát fognak elnevezni róla.

Uniós segítségre számít az Újvárosi Óvoda | Makó
Makó - Pályázatot nyújtott be Makó az Erdélyi Püspök utcai óvoda korszerûsítése érdekében a DAOP „Alapfokú nevelési-oktatási intézmények és gimnáziumok infrastruktúrájának fejlesztése” programjára – jelentette be az óvodaépületben tartott sajtótájékoztatón Dr. Buzás Péter Makó város polgármestere, országgyûlési képviselõ és Hepp Attiláné intézményvezetõ február 27-én.

Népszavazási tudnivalók | Makó
Szavazni csak személyesen lehet.

Városi Visszhang Szentes » Nőnapi gála
Szentes - Szentes Város Önkormányzata nevében Szirbik Imre polgármester, országgyûlési képviselõ sok szeretettel meghív minden hölgyet és hozzátartozóját március 7-én (pénteken) 17.30 órára a Tóth József Színházterembe a Városi Nõnapi Gálára.

Városi Visszhang Szentes » A drog korunk pestise - Nagybetűs rendőrélet
Szentes - A minap a Szentesi Rendõrkapitányságon jártunk. Arra voltunk kíváncsiak, milyen évet hagynak maguk mögött, amikor Balogh Szabó Imre rendõr alezredes, kapitányságvezetõ örömmel újságolta, hogy a megye hat települése közül a legjobb bûncselekmény felderítési és nyomozás eredményességi mutatókat elérve, az élre kerültek.

Városi Visszhang Szentes » A Hunor CO-OP Zrt. beruház a jövőbe - Pékséget is vettek
Szentes -Ismét eltelt egy esztendõ, itt a mérleg készítések idõszaka. A HUNOR CO-OP Zrt. munkatársai nem szûkölködtek a megoldandó helyzetekben 2007-ben, várhatóan az új év is tartogat bõven kihívásokat a számukra. Szerény eredménnyel zártak, új üzletekkel bõvültek, ahogy Mészáros Zoltán vezérigazgató említette, céltudatosan elõre menekülnek.

Városi Visszhang Szentes » LEADER Program - Mindenki ötlete számít!
Szentes - 2007. szeptember elején indult el az új Leader Program, ahol a kistérségi civil szervezetek, vállalkozók és önkormányzatok helyi közösségeket alakítottak abból a célból, hogy az ÚMVP-hoz igazodva elképzeléseiket, ötleteiket megvalósítsák. A szentesi és a csongrádi kistérség vidékfejlesztési szereplõi közösen megalapították az Alsó-Tiszavidék Fejlesztéséért - 39 tagot számláló, és a két kistérség mind a 12 települését lefedõ - helyi közösséget.

Városi Visszhang Szentes » Beíratás
Szentes - Értesítjük a kedves Szülőket, hogy az óvodai beíratások időpontja március 10-11-12. A választott, ill. körzet szerinti óvodát 7-17 óra között keressék fel.

Városi Visszhang Szentes » Fókuszban a világzene
Immár hatodik alkalommal rendezi meg a Lajtha László Alapfokú művészeti Iskola az év jazz és világzenei sorozatát Szentesen.

Március 7-én 19 órától a Fabula Rasa zenekar estjére kerül sor.

Városi Visszhang Szentes » Reneszánsz Év hangverseny
Szentes - A Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban a Reneszánsz Év alkalmából hangversenyt rendeznek március 6-án 17.30 órától. Bevezetőt mond Mészáros Júlia ny. osztályvezető.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége 2004-ben alapított kitüntetést Kóta-díj néven. A magyar kóruséletben kifejtett magas színvonalú munkájáért népzenei kategóriában ebben az elismerésben részesült Balla Tibor, a Lajtba László Alapfokú Művészeti intézmény tanára, tekerőlantos, a Népművészet Ifjú Mestere.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - Illetéktelenek törtek be a Szentes belvárosában lévő református templom körüli építési területre. Az ott felállított szerszámos bódéból az építkezésnél használat úgynevezett lapvibrátort és döngölőbékát vitték magukkal. A bűnözők által eltulajdonított szerszámok értéke mintegy 240 ezer forint. A derekegyházi elágazás közelében, az egyik fóliatelepen az előző nap felhúzott, két új fóliasátrat bontották le egy éjszaka alatt ismeretlenelkövetők. A letekert, 25 méteres fóliadarabokat jelenleg is keresik a szentesi rendőrkapitányság munkatársai.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - Demeter Attila a szentesi 7. sz. választókerület önkormányzati képviselője lakossági fogadóórát tart március 12-én, szerdán 18 órakor. A jövőheti fogadóóra témája a város 2008. évi fejlesztési elképzelései. Az önkormányzati képviselő az érdeklődőket a Csongrádi út 3. sz. alatt lévő Vízmű Kft. épületében várja!

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - E hónap elejétől néhány távolsági és helyközi menetrend módosításokat léptetett életbe a Tisza Volán Zrt. A Hódmezővásárhely – Szentes – Csongrád – Kiskunfélegyháza – Kecskemét autóbuszvonalon - megállóhely névváltozás következett be. A Szeged – Hódmezővásárhely – Mindszent – Szentes – Csongrád, illetve a Szeged – Hódmezővásárhely – Szentes – Csongrád autóbuszvonalon helyesbítés és időpont módosítást is bevezettek. Ezeken a viszonylatokon közlekedőknek érdemes az indulás előtt tájékozódni a részletekről.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - A szentesi rendőrkapitányság a 100 ezer lakosra jutó bűncselekmények száma alapján a megyén belőli rangsorban a 3. helyen áll. Az ismertté vált bűncselekmények száma az utóbbi öt évben közel a duplájára nőtt. Ezen belül kis mértékben ugyan, de csökkentek az erőszakos, garázda jellegű esetek, és az elmúlt esztendőben emberölés nem történt. A kapitányság vezetője Balogh Szabó Imre szerint a legnagyobb feladatot a jövőben az jelenti, hogy az egy év alatt négyszeresére emelkedő kábítószerrel való visszaélések számát jelentős mértékben visszaszorítsák. De összességében is gond van a közrendvédelem terén, a jogkövető magatartás betartatása nem könnyű feladat.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - Az év elején jelentős mértékben változtak az építések engedélyeztetési eljárásai. Czirok Jánosné, a szentesi Polgármesteri Hivatal műszaki osztályvezetője szerint kis mértékben egyszerűsödtek, viszont nagy lehetőséget adtak az építtetőnek. Ezentúl bizonyos esetekben már ő végezheti el a szakhatósági vélemények beszerzését, és ez érezhetően meggyorsíthatja az engedélyek kiadását.

Mórahalom ~ v5.2
Mórahalom - Mórahalom város önkormányzata egy új, tervezési dokumentum készítését kezdeményezte a 2007-es év folyamán. Ez a dokumentum az Integrált Városfejlesztési Stratégia, amelynek jelentősége, hogy az Európai Unió által finanszírozott pályázatok elnyerésének előfeltétele egy ilyen, a 2013-as évig tervezett újításokra vonatkozó átfogó dokumentum megléte.

Szeged hírek | Fertőtlenítés: kicsit győztek a falvak | Szeged - delmagyar.hu
Csongrád megye - Megszüntette a megyei bíróság azt a pert, amelyet a BS Alfa Bt. indított önkormányzatok ellen, mert be akar hajtani rajtuk 180 millió forintot. Ez az árvíz utáni fertőtlenítés költsége. A döntés nem jogerős, a cég fellebbezett.

Szeged hírek | A hivatalban lévő Nagykun kapitány szobrai a várban | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - A Móra Ferenc Múzeum vármúzeumi kiállítóhelyén nyílik kiállítás Győrfi Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész alkotásaiból.

Hódmezővásárhely hírek | Szeptembertől négy szakközépiskola egyesül Vásárhelyen | Szeged -
Hódmezővásárhely - Szakmai és gazdaságossági okokkal indokolják a döntéshozók négy szakközépiskola összevonását Vásárhelyen. A közgyűlési döntés értelmében szeptember 1-jével hozzák létre a városi szakképző központot. 100 milliós megtakarítást remélnek az integrációtól.

Hódmezővásárhely hírek | Ifjúsági polgárőrök Mindszenten | Szeged - delmagyar.hu
Mindszent - A mindszenti Polgárőr Egyesület tagjai tavaly 6951 társadalmi órát dolgoztak és 7768 kilométert járőröztek a városban és külterületén.

Makó hírek | Évi 100 milliót remélnek a gázkúttól Óföldeákon | Szeged - delmagyar.hu
Óföldeák - Bár még nincs konkrét dátum, hogy mikor nyitják meg az óföldeáki gázcsapokat, a faluban mindenki tervezget. A lakók fürdőről, betelepülőkről, közműfejlesztésről álmodnak, a polgármester évi százmillió forint iparűzési adóbevétellel számol.

Szentes hírek | Fidesz-gyűlés Szentesen | Szeged - delmagyar.hu
Szentes - Nyílt vitára hívta Halmai László, a Fidesz Szentes és térsége választókerületi elnöke Szirbik Imre szocialista párti országgyűlési képviselőt, polgármestert csütörtök délután 4 órára a Kossuth térre.

Szentes hírek | Vásárhelyre is jut a Szentesre érkező holland adományból | Szeged - delmagyar.hu
Szentes - Milliókban mérhető a holland adomány, amely a szentesi gondozási központba érkezik folyamatosan. A háromkerekű mopedekből még a környező települések rászorulóinak is jut.

Szentes hírek | Pénzt hoz Szentesnek a bezárt iskola | Szeged - delmagyar.hu
Szentes - Nem költ a szentesi önkormányzat a tavaly ősszel bezárt Gr. Széchenyi István Általános Iskolára. Az épületrészek bérbeadásával ellenben bevételre tesz szert a város. A megszüntetett intézmény tornatermét amatőr sportegyesületek használják díj ellenében.

Csongrád hírek | Beköltözött a Csongrádi Fúvószenekar a Dob utcába | Szeged - delmagyar.hu
Csongrád - A Csongrádi Fúvószenekar beköltözött a kiürült iskolaépületbe. A város vezetése ezzel támogatja az eredményesen működő csapatot, amely
a nyár közepén Boszniában lép fel.

Csongrád hírek | Eladók a csongrádi marhák | Szeged - delmagyar.hu
Csongrád - A megyei bíróság helybenhagyta a Csongrádi Városi Bíróság végzését a lefoglalt szarvasmarhákról: az állomány eladó. Vevő akad, a pénzből egymillió a csongrádi önkormányzatot illeti, a többit letétként a megyei bíróság kezeli a büntetőügyben hozott jogerős ítélet megszületéséig.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Egyszerű ellenőrzésnek indult...
Kiszombor - Tegnap délután két fő román állampolgár egy 1990–s Renault típusú személygépkocsival jelentkezett belépésre a kiszombori határátkelőhelyen. Az útlevél-ellenőrzés Európai Uniós állampolgárt megillető minimum ellenőrzésnek indult.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Idén is megmutatják a férfiak Algyőn
Algyő - Tavaly rendezték meg először a Faluházban a nőnapi ünnepséget, korábban a Könyvtár adott helyet a rendezvénynek. Idén is sok meglepetéssel várják a település hölgyeit…

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Játszótér építésre pályázik Maroslele
Maroslele - Önkormányzata pályázatot nyújt be a Csongrád Megyei Önkormányzathoz játszótér építésre – tájékoztatta portálunkat dr. Martonosi György polgármester. A település főtérén található játszótér az 1970-es években épült.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Üllésen azt remélik, ledolgozható a hiány
Üllés - 38 millió forint forráshiánnyal indította ezt az évet, de a 70 millió forint fejlesztési tartalékot valóban pályázati önerőkre szeretnék felhasználni – mondta el Nagy Attila polgármester.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Ismét fokozottan ellenőriznek a rendőrök
Csongrád megye - Immár ötödik alkalommal kerül sor holnap, március 6-án 13 óra és 18 óra között a Hármas- határ nemzetközi fokozott közúti ellenőrzésre a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság illetékességi területén.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Hosszú távú szerződés a babakötvény
Hódmezővásárhely - 85 csecsemő szülei vehették át a babakötvényt Hódmezővásárhelyen március 5-én. Az önkormányzat eddig 782 gyermeknek indította el a kötvényt havi négyezer forinttal.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Világsiker előtt a szegedi gyógyító mágnes?
Szeged - Forradalmasíthatja a rákkutatást a szegedi doktorandusz által kifejlesztett mágneses folyadék.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Balneológiai konferencia Mórahalmon
Mórahalom - A szakmai nap főként orvosoknak, fürdővezetőknek szól, de mivel nyílt, így minden a téma iránt érdeklődő betekintést nyerhet a balneológiai konferenciába, melyet csütörtökön rendeznek az Aranyszöm Rendezvényházban – mondta el Teleki Ferencné programszervező.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Még kilenc napig pályázhatnak a szervezetek Makón
Makó - Makó Város Önkormányzata március elsejével két témában írt ki pályázatot, amelyeknek az a céljuk, hogy elsősorban a makói illetőségű intézményeket, civil szervezeteket és kezdeményezéseiket támogassák – tudtuk meg Debrey Attila, közoktatási osztályvezetőtől.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Befejeződött a régészeti ásatás
Hódmezővásárhely - A 45-ös főút mellett befejeződtek a régészeti ásatások. A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum régészei 71 objektumot tártak fel, többek között előkerültek egy Árpád-kori településnek a nyomai is – mondta el sajtótájékoztatón Nagy Imre, a Tornyai János Múzeum igazgatója.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Gyurcsány-maszkban demonstrált a Fidelitas Szegeden
Szeged - Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arcának képmásából készített maszkokban és korábbi mondatait megörökítő feliratokkal demonstrált a miniszterelnök ellen a Fidelitas szegedi csoportja március 5-én a Kárász utcán.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Interneten is jelentkezhetnek az orvoshoz a kübekháziak
Kübekháza - Kübekháza, a Szeged melletti 1600 lelket számláló kis település lakói interneten választhatnak időpontot a háziorvos rendelésére, a betegek automatikus emlékeztetőt is kapnak a választott időpontról vagy annak módosításáról – közölte Molnár Róbert polgármester szerdán.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - A zongoristával tanít a pártfogó felügyelet
Csongrád megye, Szeged - Az Igazságügyi Minisztérium Pártfogó Felügyelői Szolgálatának Csongrád megyei képviseletében több módszerrel próbálják a korábban bűncselekményért elítélt fiatalok életét egyengetni: a kötelező látogatások mellett lehetőség nyílik egy csoportos tréningen való részvételre is, önkéntes alapon. A március 5-i foglalkozáson A zongorista című filmet vetítették.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Új utakat szeretnének a tarjániak
Hódmezővásárhely - A legfontosabbnak az utak állapotának javítását tartják a tarjáni lakosok, derült ki az olvasókörben rendezette lakossági fórumon március 5-én.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Autós gázolt motorost Szegeden
Szeged - Ma este Szegeden a Szilléri sugárút és Római körút kereszteződésében nem adta meg az autós az elsőbbséget a motorosnak és elütötte azt.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - „Nehezen tudjuk elviselni, hogy mindennap hazugságokkal
Szeged - „Nehezen tudjuk elviselni, hogy mindennap hazugságokkal találkozunk” – jelentette ki Kökény Mihály, a parlament egészségügyi bizottságának MSZP-s elnöke a Fidesz-kampányra utalva szerdán, Szegeden.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Április 26-án térnek vissza a vízpartra
Hódmezővásárhely - A február végén, március elején horgászsulit szervező Katech Horgászegyesület április 26-án kezdi meg a szezonját.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Kigyuladt egy kamion!
Röszke - Baleset történt az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, a 119-es km-nél kigyulladt egy kamion.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - A kórházak bevételének csupán töredékét adta a vizitdíj és
Csongrád megye - A Csongrád megyei kórházak és a szegedi egyetemi klinikai központ tavalyi bevételeinek csupán töredékét jelentette a vizitdíj és a kórházi napidíj, a költségvetésükön belül sehol nem érte el a 2 százalékot - derült ki az intézmények tájékoztatásából.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Baleset a 47-esen
Hódmezővásárhely - Szeged Árokba borult egy személygépjármű a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely és Szeged között.

Webradio
Szentes - Nem csapják ki a szentesi szakközépiskolából azokat a diákokat, akik erőszakos, illetve szexuális tartalmú videofelvételeket tettek fel az internetre.

Webradio
Szeged - Szombaton, a IV. Árvizi Emléknapon egész napos, ingyenes programokkal várják a családokat a Dóm téren. Erre az alkalomra a Dóm kilátótornya is megnyílik.

Webradio
Szeged - Pénteken délután Győrfi Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész -aki egyben Nagykun kapitány is- munkából nyílik kiállítás a Vármúzeumban.

Szeged hírek | Kübeken neten intézhető a háziorvosi előjegyzés | Szeged - delmagyar.hu
Kübekháza - Interneten keresztül lehet bejelentkezni rendelésre márciustól a kübekházi háziorvosnál. Az ezt lehetővé tevő új fejlesztésű szoftver – ami a www.kubekhaza.hu-n át érhető el – a község önkormányzatának támogatásával készült el.

Szeged hírek | Másfél havi ellátást kapnak márciusban a nyugdíjasok | Szeged - delmagyar.hu
A napokban fizetik ki ugyanis a 13. havi nyugdíj első részletét, ami megegyezik a márciusi nyugdíj 50 százalékával.

Szeged hírek | Gyurcsánynak öltözve vonultak fel a Fidelitas tagjai | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - Gyurcsány Ferenc arcképéből készített maszkban vonultak fel Szeged belvárosában a Fidelitas városi csoportjának tagjai. Kezükben „hazugság táblákat" tartottak a miniszterelnöknek tulajdonított kijelentésekkel, például: ki lehet menni Magyarországról.

Szeged hírek | Káosz a Krúdyban: állandó órarend nélkül tanulnak a diákok | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - Nincs állandó órarendjük a szegedi Krúdy szakközépiskola diákjainak, mert az a pedagógus, aki eddig készítette, nem vállalta a feladatot. A tanulók az interneten vagy az iskola faliújságján értesülnek órabeosztásukról. Más középiskolában nem ez a gyakorlat.

Szeged hírek | Vakondinvázió a szegedi temetőkben | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - Mivel a temetőkben a vakondok számára a feltételek adottak (laza talaj, nyugalom), a rovarevő kisemlősök egyre inkább otthon érzik magukat a sírkertekben. Bűnjelként több száz túrást hagynak maguk után, nehezítve az oda látogatók közlekedését.

Szeged hírek | Tízezreket spórolhatunk ésszerűbb energiafogyasztással | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - Évente 40 ezer forintot költünk az utca fűtésére, 18 ezret arra, hogy ne kelljen felállnunk a fotelból a televízió bekapcsolásához. Ha csöpög a csapunk, egy hét alatt egy kádnyi vizet pocsékolunk el – az energiatakarékossági világnapon érdemes végiggondolni, hogyan spórolhatunk néhány egyszerű változtatással.

Szeged hírek | Csökkent a balesetek száma tavaly Csongrád megyében | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - Csongrád megyében nyolc százalékkal csökkent a balesetek száma. Míg 2006-ban 816, 2007-ben már csak 748 közúti baleset végződött személyi sérüléssel.

Szeged hírek | Népszavazási kiskáté 2. | Szeged - delmagyar.hu
Csongrád megye - A március 9-i ügydöntő népszavazáson Csongrád megye körülbelül 340 ezer választópolgára vehet részt. Az országos referendum eredményességéhez több mint kétmillió polgár azonos válasza szükségeltetik. Összefoglaljuk a legfontosabb voksolási tudnivalókat

Szeged hírek | Frittmann János: A rosé a meszes homokon a legízletesebb | Szeged - delmagyar.hu
Szeged - A napokban Szegeden járt Frittmann János, Az év borásza-díj 2007-es kitüntetettje, aki az elismerés 16 éves története során elsőként érdemelte ki a címet alföldi termelőként. Előítéletekről, kihívásokról, sikerekről vallott az esten.

Szeged hírek | Kübeken neten intézhető a háziorvosi előjegyzés | Szeged - delmagyar.hu
Kübekháza - Interneten keresztül lehet bejelentkezni rendelésre márciustól a kübekházi háziorvosnál. Az ezt lehetővé tevő új fejlesztésű szoftver – ami a www.kubekhaza.hu-n át érhető el – a község önkormányzatának támogatásával készült el.

0 megjegyzés: