Spiga

Csongrád megye a médiában 08011-12

hirek.prim.hu - Városnézés, MP3-lejátszóval Szegeden
Szeged - Újszerű kezdeményezést indított el a szegedi Kontraszt Webstúdió, a www.torzsasztal.com portál üzemeltetője: a honlapon ki lehet választani azokat a témákat, amelyre a turista a városnézés közben kíváncsi és a letöltött hangfájlokat utazás vagy séta közben, vagy akár a szállodában meg lehet hallgatni.

Webradio
Szerbia, Szabadka - Vasárnap éjfélkor jár le Papp Edina és férje már másodszorra meghosszabbított előzetes letartóztatása, de a következő tárgyalásra hétfőnél hamarabb nem kerül sor.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - A Magyar Kultúra Napja tiszteletére zenés irodalmi műsor keretében képzőművészeti kiállítás nyílik a Művészetek Házában január 21-én 17 órakor Köszöntőt mond és a kiállítást megnyitja Szűcs Lajos alpolgármester. Közreműködnek: Bottyán Márta és Bálint József a romániai Újszentesről , a Horváth Mihály Gimnázium és a Szivárvány Művészeti Iskola tanulói.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - Az elmúlt hét napban a nehezebbé vált út- és látási viszonyok ellenére csak két baleset történt a szentesi Rendőrkapitányság működési területén. Az egyik még akkor, amikor valóban nagyon csúszósak voltak az úttestek. A követési távolság nem kellő betartása miatt három személygépkocsi ütközött össze a 45-ös főúton. Az egyik vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, két gépkocsiban pedig jelentősebb anyagi kár keletkezett. A másik eset a Klauzál és az Arany János találkozásánál történt, amikor egy személygépkocsi mélyebben behúzódott a kereszteződésbe, ezért az éppen odaérkező segéd-motorkerékpárosnak hirtelen fékeznie kellett ezért meg is csúszott – kisebb sérüléseket szenvedve. Ez utóbbi ügyet még vizsgálja a rendőrség.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - Jelenleg a Vöröskereszt szentesi szervezete az előző év összegzését, zárását végzi, de már megkezdték az idei feladatok előkészítését is. Ezek között ismét kiemelt helyet foglal el a véradások szervezése. Amellett, hogy a Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztályán hétfőn és szerdán, délelőttönként tartandó véradásra is mozgósítanak, a kiszállásos véradások megtartásáért is nagy erőfeszítéseket tesznek. Ebben a hónapban a Legrand-nél és a Hungeritnél lesznek véradások. A következő hónaptól pedig már a környező községekben is várják az önkéntes véradókat. Ezekről Agócs Lászlóné a VK. Helyi vezetője beszélt rádiónknak.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - A szentesi Polgármesteri Hivatal Szociálpolitikai Osztályának kezdeményezésére egy háromtagú konzultatív csoportot hoznak létre a munkanélküliek munkához juttatásának elősegítésére. Ebben az osztály munkatársain kívül a helyi Családsegítő Központ és a Munkaügyi Kirendeltség szakemberei vesznek részt. Megismertetik egymással azokat a tevékenységeket, amelyeket ki-ki a maga területén végzett ebben az ügyben, és tervezik, hogy felveszik a kapcsolatot a helyi cégek vezetőivel is, hiszen csak velük együtt tudják céljaikat eredményesen megvalósítani, vagyis egyre több, akár szociálisan rászoruló embert rendszeres munkához juttatni. Az első megbeszélésüket január 16-án tartják.

Rádió Szentes 106.1 MHz
Szentes - A szentesi Boros Sámuel Szakközépiskolában az év első hónapjában már hagyományosan megtartják az Implom József Kárpát medencei Helyesírási Verseny regionális döntőjét. Az idén január 16-án, szerdán délelőtt fél 9 órakor lesz az ünnepélyes megnyitó, majd 9 órától kezdődik a vetélkedő. Annak is van előzménye, hogy a versenyen résztvevő zsüri tagok előadásokat tartanak az érdeklődő szakembereknek. Dr. Benczédi József ny. főiskolai főigazgató és Dr. Nagy János egyetemi tanár az anyanyelvünk időszerű kérdéseiről tájékoztatja az érdeklődő pedagógusokat és diákokat.

Makó | Egyszemélyes intézmény Makón | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Makó - Születésnapja alkalmából Nagy György-díjjal ismerték el a nyolcvanéves Tóth Ferenc makói helytörténész munkáját. Az önkormányzattól egy különleges PEN-drive-ot kapott, kiállították összes könyvét és portréját, fiatal kollégája pedig elismerte, egy húsz évvel ezelőtti vitában neki volt igaza.

Szentes | Sokan imádkoztak a koraszülött Janka életéért | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szentes - Lelki támaszt nyújt a szentesi Földvári Nagy Zsuzsanna a sorstársainak, akiknek koraszülöttként jött a világra gyermekük. Az ő kislányuk 610 grammal született, és kétséges volt, hogy egyáltalán életben marad-e. Janka most tíz hónapos, 6300 grammos, és a család szeme fénye. Az édesanya azt tanácsolja a sorstársainak: soha ne adják fel a reményt.

Szentes | Tart 2008-tól az optimista Magyar József | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szentes - A tizenhét éves szentesi Hungerit Zrt. az eddigi legjobb esztendejét zárta tavaly: 33 milliárd forintot meghaladó árbevétele 8 százalékkal magasabb, mint amit 2006-ban elért. A mindig optimista vezérigazgató, Magyar József azonban – főleg a magas takarmányárak miatt – fél 2008-tól.

Szentes | Igazi eü-intézmény marad a Szentesi úti benzinkút | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szentes - Nem „reklámozza" tovább a Szentesi úti Mol-benzinkutat a csongrádi központi gyógyszertár: miután lapunkban írtunk a patika ajtaján lévő feliratról, levágták a töltőállomásra vonatkozó mondatot. Amely egyébként is keserű üzenet volt a politikának. Ám úgy alakult, hogy a gyógyszertári ügyeletet váltó készenlét idejére a kút tényleg fontos intézménye lesz a csongrádi betegellátásnak.


Csongrád | Főtér Csongrádról | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Csongrád - Vasárnap reggel nyolc órától a Magyar Televízió egyes csatornáján Csongrádot mutatja be a Főtér. A műsor stábja korábban csaknem négy évvel ezelőtt forgatott a városban, akkor nyár volt. Most a téli hónapokban rögzített képeken mutatkozik meg a Tisza, partján Sághy Imre halász.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Bedő Tamást is megpróbálták meggyőzni
Csongrád - Az Összefogás Csongrádért Egyesület azzal kereste meg Bedő Tamás polgármestert, országgyűlési képviselőt, hogy 2008. február 11-én szavazatával ne támogassa az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényt. Választ is kaptak – tudtuk meg Murányi László, egyesületi elnöktől.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Az áramszolgáltató a legnyereségesebb
Csongrádmegye - Nem túl nagy meglepetésre a legnagyobb csongrádi cég a legnyereségesebb is: a DÉMÁSZ árbevétel szerint a 62, nyereségét tekintve még ennél is jobb, az 57. legerősebb az országban. Az 500 legeredményesebb cég között mindössze 14 Csongrád megyei szerepel - derül ki a HVG legfrissebb számából.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Az állam eladta az M5-ös részvényeit
Dél-Alföld - Az új gazdasági miszter igencsak felgyorsította a programját. Mindössze két hét alatt talált vevőt az Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. 39,5 százalékos állami részvénycsomagjára. A Raiffeisen vásárolja meg az M5-öst üzemeltető Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. állami részvénycsomagját.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - 61 táncospár készül a ma esti bálra
Hódmezővásárhely - A báli szezont minden évben a Bethlen Gábor Református Gimnázium nyitja, ez az egyik legnagyobb rendezvény ebben az időszakban – mondta el portálunknak Bálint Vilmosné, igazgatónő. A ma este hét órakor kezdődő bálnak a Hódtói Sportcsarnok ad otthont.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Sportprogram ajánló 01. 12-13.
Hódmezővásárhely - A Tovább gombra kattintva a hétvégi, Hódmezővásárhely környéki sportesemények időpontját találhatja.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Három pályázat már beérkezett a szegedi színházigazgatói posztra
Szeged - Három pályázat érkezett péntekig az önkormányzathoz a Szegedi Nemzeti Színház igazgatói posztjára - jelentette be Botka László polgármester.

PROMENAD - a vidék hírportálja... - Közlekedési információk adáskörzetünkből
Csapadékmentes idő fogadja az útnak indulókat, a látási viszonyok általában megfelelők.

Szeged | Vendéghívogató Erzsébet fürdő | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Mórahalom: mintatelepülés. Nemcsak Csongrád megyében, országosan is példa arra, hogy a rendszerváltás óta igenis meg lehetett változtatni a helyi „kisvilágot".

Szeged | Hazatért Csantavér csillaga | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Csantavér - A Csillag születik televíziós tehetségkutató show-műsort a csantavéri Utasi Árpád nyerte. A tizennégy éves vajdasági fiú szegényes körülmények között, de boldogan él. Az egész falu szereti, amit Árpi szerényen vesz tudomásul. A nagy mesemondó színész szeretne lenni, de a tanulás nem az erőssége.

Szeged | Szőke herceg Szicíliából | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - Legújabb szerepe miatt változtatott hajszínt Pataki Ferenc színművész, aki Arthur Miller Pillantás a hídról című darabjában egy szicíliai olasz férfit alakít.

Hódmezővásárhely | Akár februárban is csúszkálhatunk | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Hódmezővásárhely - A plusz 5-10 Celsius-fok még nem olvasztja meg a vásárhelyi szabadtéri pálya jegét, csak a tartós napsütés jelent problémát. Mivel nincs belépőjegy, nem számolják a csúszkálókat, de az biztos, hogy a nyitás óta több ezren korcsolyáznak a Kossuth téren.

Hódmezővásárhely | Száz napra érvényes éves fürdőbérlet Vásárhelyen | delmagyar.hu - Szeged - hírek,
Hódmezővásárhely - Mostantól kezdve csak száz alkalommal lehet belépni a vásárhelyi strandra az idei éves bérletekkel, utána azokat újra „fel kell tölteni". Nem változott viszont a normál jegyek ára. A kedvezményes időszak is jelentősen meghosszabbodott a fürdőben.

Hódmezővásárhely | Orvosi műszerek kicsiknek Mindszenten | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Mindszent - Közel kétmillió forint értékben hamarosan új orvosi műszerekhez juthat a mindszenti gyermekorvosi rendelő. A sikeres pályázatnak köszönhetően többek között defibrillátort, vérnyomásmérőket, újraélesztéshez szükséges eszközökkel teli sürgősségi táskát vásárolhatnak.

Hódmezővásárhely | Arzén: Vásárhely készül a szűrésre | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Hódmezővásárhely - Egy-két milliárd forint közötti összegbe kerülne Vásárhely ivóvizének arzénmentesítése. A Kása-erdei, illetve az ipartelepi vízműbe szerelnék fel a szükséges szűrőket. A város és a helyi vízmű a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Kht. tagjaként pályázik uniós forrásokra.

Hódmezővásárhely | Műemlék lehet a PMK | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Hódmezővásárhely - A közeljövőben műemlékké nyilváníthatják a vásárhelyi Petőfi Művelődési Központot, az ötvenhét éves épület ugyanis jelentős művészettörténeti értékkel bír. A városi önkormányzat tavaly tizenhárom ingatlant javasolt országos védelemre, ezekről is a miniszter dönt.

Hódmezővásárhely | Lehet, még sincs útban a garázssor | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Hódmezővásárhely - Átdolgozzák a Vásárhely belvárosának rekonstrukciójáról szóló tervet, amelyre 2,6 milliárd forintot nyert az önkormányzat. Az eredeti elképzelések szerint a művelődési ház mögötti garázssort lebontanák. A tulajdonosok természetesen nem értenek egyet az elképzeléssel.

Makó | Kerékpárutak: Makó nyerte a legtöbbet | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Makó - Nyolc Csongrád megyei település több százmillió forintot nyert a regionális fejlesztési tanács kerékpárút-építést támogató alapjából.

Makó | Ismét nemet kérnek Buzástól | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Makó - Aláírásgyűjtéssel próbálják rávenni Buzás Pétert, a makói térség parlamenti képviselőjét, hogy az újraszavazáskor voksoljon nemmel az egészségbiztosítás átalakulásáról szóló törvényre – jelentette be Márton Imre, a Fidesz városi frakcióvezetője.

Makó | Halálos testvérviszály Kiszomboron | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Öccseire támadt egy középkorú férfi a Csongrád megyei Kiszomboron péntek délután. Egyik testvére meghalt, a másikat a mentő vitte a makói kórházba, állapotáról egyelőre nincs hír.

Makó | Indul a felújítás Makón | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Makó - Több mint huszonöt éve nem láthatta senki úgy a makói József Attila Múzeum emeletét, mint ahogyan most néz ki – lebontották ugyanis a város hétszázötven éves történetét bemutató, huszonhét éves állandó kiállítást. A tárlatot azért számolták fel a múzeum dolgozói, mert át kell adniuk a helyet a hétfőn induló felújításhoz.

Szeged | Késik az integrált oktatásért járó pénz | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Szeged - Egy fillért sem láttak még a hátrányos helyzetűek integrált oktatásáért gyermekenként járó 61 ezer 500 forintból a programhoz kapcsolódó szegedi iskolák. Ugyanakkor egy országos felmérés szerint sok intézmény csak a különpénz miatt mondja magáról, hogy alkalmazza a módszert és nem azért, hogy segítsen együtt tanulni roma és nem roma gyerekeknek.

Szeged | Jól jövedelmez az autólopás | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - A Csongrád megyében ellopott márkás autók egy része Szerbián keresztül Észak-Afrikába és a Közel-Keletre kerül. A rendőrség statisztikája szerint az autólopások csaknem harmada valójában lízingcsalás.

Szeged | Csak 6-7 százalék fűti az utcát | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Szeged - Nincs vezeték hőveszteség nélkül, de a szegedi távfűtésnek „csak” 6-7 százaléka melegíti az utcát – mondja a hőszolgáltató vezetője. Korszerűsíteni nem éri meg.

Szeged | Kicsiny zsákmány jutott a szegedi postarablónak | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,

Szeged - Minimális összeget sikerült csak magával vinnie annak az ismeretlen férfinak, aki szerdán délután zárás előtt rabolta ki a Csongrádi sugárúti, 12-es postahivatalt. A bűnöző fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette az alkalmazottat a bevétel átadására.

Szeged | Szegedi küldöttség romániai balesete | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Egy hivatalos útról, Sepsiszentgyörgyről hazafelé tartó héttagú szegedi küldöttség is szenvedője volt annak a csütörtöki közúti balesetnek, amelyben egy Dacia rohant bele a delegáció egyik vétlen Subarujába. A Dacia román állampolgárságú utasa szörnyethalt, sofőrje életveszélyesen megsérült. A szegedieknek nem esett bajuk.

Szeged | Javult Szeged közbiztonsága | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged – Az utóbbi egy évtizedben jelentősen javult Szeged közbiztonsága – közölte tegnap Botka László, Szeged polgármestere, miután megbeszélést folytatott Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterrel.

Szeged | Jogászok nyitják a báli szezont | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Szeged - Hagyományosan a jogászok nyitják Szegeden a báli szezont: az idén egy hét múlva lesz a bál – előtte tudományos előadás lesz az ügyészségről.

Szeged | Mindkét sérült gyógyul | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - Csípőműtétje után elhagyhatta az intenzív osztályt a hétfőn hajnalban a Bertalan hídról lezuhant kamion sofőrje. A 37 éves török férfi a traumatológiai klinikán gyógyul. A szegedi biciklist, akit a teherjármű magával sodort a mélybe, súlyos fejsérülése miatt hétfőig még biztosan az intenzív osztályon kezelik. A 31 éves férfi állapota fokozatosan javul.

Szeged | Bokszzsákkal a stressz ellen | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Szeged - A munkahelyi stressz a 21. század – majdnem mindenkit érintő – betegsége. Ki ne pánikolt volna már be a rá nehezedő elvárások súlyától vagy éppen a vészes időhiány miatt. A szegedi cégek nyugalomszobával, bokszzsákkal vagy kondizási lehetőséggel segítik a munkatársaikat a stressz levezetésében.

Szeged | Kalandozók Homokországban | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Mórahalom - Mórahalom: mintatelepülés. Nemcsak Csongrád megyében, országosan is példa arra, hogy a rendszerváltás óta igenis meg lehetett változtatni a helyi „kisvilágot". Hogyan? Lapunkban azért szentelünk tízrészes sorozatot a kisvárosnak, hogy ezt bemutathassuk.

Szeged | Indexre került a leckekönyv | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - A szeptemberben kezdő elsőéves hallgatók már nem is látják az indexet: megszűnik a kis fekete leckekönyv. A vizsgajegyeket ezentúl az interneten rögzítik.

Szeged | Harminchétezren élnek a térkép szélén | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Csongrád megye, Balástya - A megyében a regionális közigazgatási hivataltól kapott adatok szerint ma 37 ezer 964 ember él településen kívül, tanyán, tanyaközpontban. A megye második legnagyobb külterülettel rendelkező falujának, Balástyának a polgármestere, Újvári László úgy látja, óvatos, aki ezerre-ezerötszázra teszi az elszegényedő tanyaiak számát Csongrád megyében.

Szeged | Fénylátó művész Pölös Zozó | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - Egy szegedi kert, az ottani növények életének, a fény és az árnyék játékának rögzítése, a fotózás teszi széppé és teljessé Pölös Zoltán életét. A testében felnőtt, de szívében örök gyermek, mert Down-kórral világra jött fiatalember mindene a fényképezés, aminek alapfogásait nagyapjától, dr. Tildy Zoltán természetfotóstól, illetve alkalmazott grafikus szüleitől kapta örökül.

Szeged | Február 15-én döntenek a színház igazgatói posztjáról | delmagyar.hu - Szeged - hírek,
Szeged - Három pályázat érkezett péntekig az önkormányzathoz a Szegedi Nemzeti Színház igazgatói posztjára. A kormány rendelete alapján direktort váltani csak július 1-től lehetséges, így Székhelyi József megbízatását addig meghosszabbítják.

Szeged | Bezárt a Bolero | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - A Bolero tulajdonosa szerint a szegedieknek egyelőre nem kell a csúcsminőség, ezért döntött úgy, hogy határozatlan ideig lakatot tesz éttermére.
Új tulajdonos működteti a Stefánia cukrászdát. Petres Tamás elmondta: a báli szezonra szeretné megnyitni új, trendi kávéházát, amelyre több millió forintot áldoz.

Szeged | Napokon belül dönthetnek a patikai ügyeletről | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szeged - Még januárban dönthet a régiós tiszti főgyógyszerész a szegedi patikai ügyeletről, az ÁNTSZ most a közgyűlés és a kamara álláspontját várja. A jogerős döntésig a jogszabályok szerint a Kígyó patika köteles ellátni a ráfizetéses feladatot.

Szeged | Vigyázat, hócsúszásveszély! | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - Nulla fok közeli hőmérsékletnél a háztetőkön felgyülemlett hótakaró olvadni kezd. Az utóbbi napokban nem csak a csúszós járdákkal, hanem a tetőről lezuhanó hóval és jégcsapokkal is meg kell küzdeniük a szegedi járókelőknek.

Szeged | Parkoló épülhet a városi lőtér helyén | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Szeged - Az új, fedett sportuszoda megépítésével párhuzamosan lebontásra kerülhet Szeged hatvanas évek elején megépült regionális lőtere. A lőtér helyén parkolókat alakítanának ki. A helyi lövész klubok abban bíznak, hogy nem marad lőtér nélkül a város.

Szeged | Tizenötmilliót vitt a Csillagszóró hadművelet | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szeged - Lezárult a hatóságok hat hétig tartó karácsonyi razziasorozata. A megyei mérleg: az ellenőrök nagy hibákat nem találtak, ám még mindig sok a kisebb hiányosság.

Szeged | Megkéselte unokatestvérét, hat évet kapott | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szeged - Helybenhagyta tegnap a Szegedi Ítélőtábla Gyurisné dr. Komlóssy Éva vezette büntetőtanácsa az I. fokon eljáró Csongrád Megyei Bíróság döntését abban az ügyben, amelyben egy kisteleki férfit, Szögi-Birgés Balázst emberölés kísérletével vádolták meg. Így a jogerős ítélet értelmében a vádlott 6 év börtönbüntetést kapott, és 6 évre tiltották el a közügyek gyakorlásától.

Szeged | Májustól retteghetnek a gyorshajtó autósok | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szeged - Május elsejétől akár kisebb sebességtúllépés esetén is horribilis összeget kell fizetniük a meggondolatlan autósoknak. A több százezer forintos bírság mellett a büntetőpontokkal sem spórolnak majd a hatóságok.

Szeged | Vonzóvá tennék a közigazgatást | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok,
Szeged - Vonzóvá kell tenni a közigazgatást – ez a célja annak az átalakításnak, amelynek kormányzati és régiós intézkedéseit ismertette tegnap Szetey Gábor kormányzati személyügyi államtitkár Szegeden.

Szeged | A hálapénz összege az orvos stílusától is függ | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók,
Szeged - Európában nálunk kapnak leggyakrabban hálapénzt az orvosok – leginkább a szülészek és a sebészek. A szegedi női klinikán kérdezősködve kiderült: a legtöbb páciens találkozott már a jelenséggel, viszont van, aki meggyőződésből nem hajlandó fizetni. A Tárki becslése szerint évente 30 és 100 milliárd forint között költenek a magyar betegek hálapénzre.

Szeged | A vízcseppek szerelmese | delmagyar.hu - Szeged - hírek, fotók, programok, apróhirdetés
Szeged - A szegedi Bartók Béla Művelődési Központ B Galériájában tegnap Tóth Attila művészeti író nyitotta meg Kucsora Márta festőművész kiállítását. A rokonszenves, tehetséges és sikeres alkotó Szegedről indult, az Egyesült Államokban is tanult, manapság kétlaki életet folytat.

0 megjegyzés: